Om Luxury Wall Art

Lite om Luxury Wall Art och mina tankar om Webshoppen

Jag har varit reklamfotograf i över 30 år, specialiserad i ljus- och studiofotografering, ofta av produkter, mat, mode och människor.
De senaste åren har jag blivit mer och mer intresserad av natur och konstbilder. Jag använder mina kunskaper från mörkrummet och den digitala världen för att skapa konstbilder.

Efter många års erfarenhet som bostadsfotograf blev jag inspirerad till att skapa konstverk som har lika mycket attityd, pondus, skönhet och stil som de många hem jag kommer i.

Jag strävar efter att skapa bilder för varje rum i hemmet från vardagsrum, kök familjerum, sovrummet, barn rummet till badrummet.

Bilder med tryck

Alla bilder kan tryckas på olika material.

1. Aluminium. Se mer info här
2. Akryl. Se mer info här
3. Poster, papper tryck. Se mer info här
4. På duk med ram. Se mer info här
5. Ljuddämpande material – Akustik Print mat sort ram. Se mer info här

Du har även möjlighet att beställa din helt egen bild, och prägla din bild med val av färgtoner så att den passar in i ditt hem.

Luxury wall art  Strävar efter att skapa bilder för varje rum i hemmet, från vardagsrum, kök och familjerum till sovrum, barnrum och badrum
Ibland kommer jag på besök och ser var bilden ska hänga och skapar därefter bilden efter köparens önskemål. Du kan också skicka en bild, på väggen där bilden skal hänga.

Du kan också ge mig en bild på till exempel på en son, dotter eller ett husdjur, där uttrycket eller minnet betyder något speciellt för dig, och låta göra en konstbild, som Lene har gjort av sina barn.

Se exempel här

Vissa har även en idol, skådespelare, idrottsperson de får en konstbild av. Har du inga speciella önskemål så finns det massor av bilder i Webbshopen redan nu. Butiken startades i maj 2021 och nya bilder kommer hela tiden, i den takt de skapas.

Du är alltid välkommen att kontakta mig med frågor.

Pia Britton

Pia Britton

Ägare / Fotograf

kontakt@luxurywallart.dk