Allmän information

Fotograf Pia BrittonBirkemosevej 203630 JægersprisCVR nr.: 21942006Telefon: 24837808E-post: pia@piabritton.com

Priser

Hos Fotograf Pia Britton är alla priser i svenska kronor och anges inkl. moms och skatter. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser från dag till dag utan föregående medgivande. Reservation görs för slutsålda varor.

Betalning

Fotograf Pia Britton får betalning med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal , Banköverföring. Betalning dras först från ditt konto när varan skickas. Alla belopp är i DKK. danska kronor och inkl. MOMS. Reservation tas för prisfel och slutsålda/utgående varor.

Leverans

Luxury Wall Art strävar efter att skicka beställningar efter tryckning och eventuell montering 6-10 dagar efter att beställningen lagts i webbshoppen.
Vi skickar till hela Danmark och Norden fraktfritt. Varorna levereras till den leveransadress som anges vid beställning.
Vi levererar gärna utomlands. Vänligen kontakta mig här för fraktpris: kontakt@luxurywallart.dk
Dina varor skickas med Post Nord eller GLS.
OBS: Om det inte finns plats vid utlämningsstället flyttas paketet till närmaste utlämningsställe vilket du meddelas. Om problem uppstår, kontakta kundtjänst.
Varorna levereras alla vardagar. Din vara levereras 7-10 arbetsdagar efter beställning.
För vissa varor gäller särskilda leveransvillkor. Villkoren kommer att anges specifikt innan köpet av dessa varor.

Klagorätt

En 2-årig reklamationsrätt ges i enlighet med den danska köplagen. Vår reklamationsrätt gäller material- och/eller tillverkningsfel. Du kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller rabatt på priset, beroende på den specifika situationen. Reklamationen gäller inte fel eller skador som begåtts av felaktig hantering av produkten/tjänsten. Du måste reklamera i ”skälig tid” efter att du upptäckt felet/felet. Fotograf Pia Britton står för returkostnader i rimlig omfattning.

För returer, reklamationer och utnyttjande av ångerrätten skickas till:
Fotograf Pia Britton
Birkemosevej 20
3630 Jægerspris
Försändelser
tas inte emot pr. postförskott.

Återbetalning

Vid återbetalning vänligen bifoga bankuppgifter i form av kontonummer och kontonummer så att det avtalade beloppet kan överföras. Denna information kan lämnas utan risk per post eller annat elektroniskt formulär eftersom det inte är känslig information och endast kommer att användas för vår fullgörande av återbetalningen.

Ångerrätt

Det finns 14 dagars full returrätt på varor köpta i vår webshop.

Perioden räknas från den dagen;
– Där du tar emot beställningen.
Får den sista varan i fysisk besittning när det gäller en överenskommelse om flera olika artiklar, beställda i en beställning, men levererade individuellt eller i flera omgångar.
Får sista partiet, eller sista delen i fysisk besittning, när det gäller avtal om leverans av varor bestående av flera partier/delar.
– Det första föremålet i fysisk besittning vid regelbunden leverans av varor under en angiven period.
Returkostnader måste du stå för.
Avbeställning ska anmälas till oss senast 14 efter köpet och från avbeställningen ska du returnera försändelsen senast 14 dagar efter. Beskedet ska ske pr. maila till kontakt@luxurywallart.dk. I meddelandet ska du tydligt ange att du vill utnyttja din ångerrätt. Om du vill skicka tillbaka varan till oss, skicka varan till:
Fotograf Pia Britton
Birkemosevej 20
3630 Jægerspris
Danmark

Du kan inte ångra dig genom att helt enkelt vägra ta emot varan, utan att tydligt meddela det.

Varor förutom ångerrätt

Följande typer av varor ingår inte i ångerrätten:
– Varor som är tillverkade enligt konsumentens specifikationer eller har en tydlig personlig prägel.
– Förseglade varor som av hälsoskydds- eller hygienskäl inte lämpar sig för retur och där förseglingen bryts efter leverans.
Varor som på grund av sin natur blir oupplösligt blandade med andra vid leverans.
Föremål där förseglingen är bruten.
– Utfört icke-finansiella tjänster om tillhandahållandet av tjänsten har påbörjats med konsumentens uttryckliga samtycke i förväg och erkännande av att ångerrätten upphör när tjänsten är helt slutförd.
– Leverans av digitalt innehåll som inte levereras på fysiskt medium, om utförandet har påbörjats med konsumentens i förväg uttryckliga samtycke och erkännande därav, att han eller hon därmed förlorar sin ångerrätt.
Tidningar, tidskrifter eller tidskrifter, dock exklusive prenumerationsavtal för sådana publikationer.
– Avtal ingångna på offentlig auktion.
Varor som försämras eller blir snabbt föråldrade.

Lämna tillbaka

Du måste returnera din beställning utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar efter att du har utnyttjat din ångerrätt. Du måste stå för de direkta kostnaderna för att returnera. Vid retur ansvarar du för att varan är ordentligt packad. Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen. Expeditionen går snabbare om du även fyller i och bifogar vårt Avbokningsformulär.
Du står för risken för varan från tidpunkten för leverans av varan tills vi mottagit returen.
Vi tar inte emot paket som skickas med post. postförskott.

Varans skick vid retur

Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar. Du kan med andra ord prova varan, som om du provade den i en fysisk butik.

Om varan har testats utöver det som beskrivs ovan anses den vara använd. Vilket innebär att du vid hävning av köpet endast får tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde vid tidpunkten för mottagandet – av returen. För att få tillbaka hela köpesumman måste du alltså prova varan utan att faktiskt använda den.

Återbetalning

Om du ångrar ditt köp får du självklart tillbaka det belopp du har betalat till oss.
Vid en försämring som du ansvarar för dras detta köpbelopp av.
Vid utövandet av ångerrätten kommer alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnader (exklusive extra kostnader på grund av ditt val av en annan leveransform än den billigaste standardleveransformen som vi erbjuder), att återbetalas utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar från det datum då vi har fått besked om ditt beslut att utöva ångerrätten. Återbetalningar görs med samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har kommit överens om något annat.
Vi kan hålla inne återbetalningen tills vi har fått varan i retur, såvida du inte tidigare har tillhandahållit dokumentation om att du har returnerat den.

Personuppgiftspolicy

För att du ska kunna ingå avtal med oss och handla på vår hemsida behöver vi följande uppgifter om dig:

Namn
Adress
Telefonnummer
E-postadress
Information om vad du har köpt

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att kunna leverera varan till dig, och för att kunna behandla förfrågningar gällande ditt köp. Behandlingen sker enligt reglerna i vår personuppgiftspolicy för Fotograf Pia Britton. Här kan du läsa mer om hur dina uppgifter behandlas, när de raderas och vilka rättigheter du har som registrerad.

Klagomål – översikt och länkar:

Om du har ett klagomål på en produkt köpt i vår Webshop kan ett klagomål skickas till:
Danska Konkurrens- og Konsumentstyrelsens Center for Klagomålslösning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Länk: www.forbrug.dk

Om du är en konsument som bor i ett annat EU-land kan du ange ditt klagomål i EU-kommissionens onlineklagomålsplattform.
Plattformen finns här: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Om du lämnar in ett klagomål här, vänligen ange vår e-postadress: pia@piabritton.com